Seniorrådet

 

Velkommen til
Seniorrådet i Høje-Taastrup


På vores hjemmeside kan du orientere dig om vores arbejde i forskellige udvalg, vores månedlige Seniorrådsmøder, Senior Nyt og meget mere. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Kontaktoplysninger finder du under Seniorrådets medlemmer her på hjemmesiden.

 

Demensven

Vær med til at gøre Høje-Taastrup kommune til en demensvenlig kommune. Kommunen har lige afholdt et foredrag om demens i byrådssalen. Her kunne man også tilmelde sig som demensven. Hvad det går ud på, hvordan man i øvrigt tilmelder sig som demensven, og hvordan man bliver demensven-instruktør, kan du læse i Dorthe Lekfeldts indlæg.

 

Seniorrådet 2018 - 2021

 

Det nye Seniorråd


Du kan finde mange flere oplysninger på kommunens hjemmeside, vejledning for ældre: http://htk.dk/

Nyheder


Udskrift fra: inst.htk.dk - 14. December 2018, kl. 02:14.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Artiklens placering: http://seniorraadet.htk.dk/