Sorg- og livsmodsgruppen

 

Når sorgen melder sig 

 

Denne henvendelse er til dig, der har mistet ægtefælle, samlever eller nærstående ven. Det er tungt at miste dem, man holder af, og det er svært at finde ud af, hvad man skal stille op med sig selv. 

Savnet forsvinder aldrig, men sorgen kan lindres ved samtale med andre, der også er blevet alene.

 

Siden 2010 har Ældre Sagen tilbudt efterladte deltagelse i en sorg- og livsmodsgruppe. Det sker ved et ugentligt møde over en 3 måneders periode. Gruppen ledes af 2 kompetente frivillige, og vore ledere modtager regelmæssig supervision af en psykolog støttet af Høje-Taastrup Kommune.

 

Det ugentlige møde finder sted i Rønnevangkirken, der har stillet lokale til rådighed. Ny gruppe forventes at begynde mandag den 3. februar 2020. Gruppen vil maksimalt bestå af 6 deltagere.

 

I efteråret 2019 afvikles livsmodsgruppe nr. 24 siden starten i 2010. I alt har ca. 115 efterladte deltaget i grupperne i årenes løb. Efter sidste møde i forløbet indtages et fælles brunch-måltid, og her har de fleste grupper aftalt at mødes regelmæssigt under private former, og dermed fået et nyt netværk.

 

Trænger du til at få livsmodet tilbage, eller kender du nogen, der har behov for at få sorgen bearbejdet, så henvend dig til Ældre Sagens kontor tf. 2974 5743 eller kontakt koordinator Arne Kristiansen, tf. 4157 7904.